Groep 28

Chris

Yo, ik ben Chris (19). Mijn focus ligt in het bedenken en uitwerken van een simpel grijper ontwerp. Samen met Tarish heb ik het huidige ontwerp ook bedacht. Verder zorgde ik voor de locaties waar we konden werken en bouwen. Hiernaast zorgde ik ook voor alle apparatuur en gereedschap.

Julian

Hoi, ik ben Julian, 19 jaar oud en kom net als de rest van dit groepje uit Den Haag. In deze groep ben ik degene die bij problemen snel naar oplossingen zoekt.

Serkan

Sup, ik ben Serkan (20). Ik ben 'de mechanic' in ons groepje. Ik ben er vooral om problemen te vinden en ze ook op te lossen. Verder ben ik vaak degene die met het apparatuur omgaat (zagen, boren, schroeven etc.). Het kleine model van onze grijper is ook door mij gemaakt en getest.

Shantesh

Jo, Shantesh (19) hier. Ik ben ingezet als artistiek genie van de groep om alles in 3D op papier te zetten, de schetsen die op de site staan zijn door mij getekend. De rest van de tijd kon ik worden ingezet als extra denkvermogen voor het bedenken van oplossing die we tegen kwamen tijdens het bedenken van onze concepten.

Shiva

Hey jij daar ;) Ik ben Shiva (18), de mascotte. Ik ben de nuchterste van de groep en zorg altijd voor genoeg overleg zodat er elk beetje inspiratie uit een sessie kan worden gehaald. Mijn abstracte manier van denken stimuleert de groep om buiten ons kader te denken!

Tarish

Yo, whatsup! ik ben Tarish (19). Ik ben de leider en de aandrijver van de groep. Onze groep heeft veel goede ideeën maar heeft soms wel sturing nodig en daar kom ik bij kijken om alles in orde te brengen. Het eerste digitale model van onze grijper is door mij gemaakt.

Vincent

Heyo, Vincent (19) hier! Ik ben op elk gebied wel bekend en kan overal bij helpen. Mijn skills gebruik ik vooral bij het bouwen maar ook bij de website, want ik ben de ICT’er van de groep.

"To invent, you need a good imagination and a pile of junk." -Thomas Alva Edison