Ontwerpwedstrijd "Pakkethondje" woensdag 17 juni 2020  
Opdracht Reglement Nieuws Sponsors

De eerste 20 teams die hun 3D-ontwerp indienen ontvangen een code voor 25 euro shoptegoed. Wij toetsen haalbaarheid, en we zien graag in het ontwerp waar onze materialen/componenten worden gebruikt. Een van de gesponsorde teams die ook nog een prijs weet te winnen, ontvangt van ons per persoon een code voor 25 euro shoptegoed bij de IJzershop.

Als tegenprestatie verwachten wij van alle gesponsorde teams een foto of filmpje waar we gebruik van mogen maken op onze Facebookpagina.

SMC is wereldmarktleider in pneumatiek en loopt voorop met duurzame toepassingen in industriële automatisering. SMC Nederland is enthousiast sponsor van deze wedstrijd. Wij zien graag nieuwe creatieve ideeën van de deelnemende teams. Ben je met je team geïnteresseerd in het gebruik van SMC componenten in het ontwerp? Stuur dan een e-mail aan accountmanager onderwijs Bert Bak via b.bak@smc.nl
Huisman Equipment BV, ontwerper en bouwer van hijskranen, boortorens en pijpenlegequipment, stelt een prijs ter beschikking voor het team dat technologie heeft ontwikkeld met interessante toepassingsmogelijkheden.
Het 3D-ontwerp wordt gemodelleerd in SolidWorks Premium. De spanningen in kritische onderdelen worden geanalyseerd met de eindige elementen module SolidWorks Simulation. Design Solutions selecteert een ontwerp voor de Design Solutions Award en/of wordt opgenomen in een jaarkalender.
De winnende ontwerpen zullen worden ondergebracht in het Science Centrum. Verder worden op de wedstrijddag elk uur 10 vrijkaartjes uitgedeeld aan het publiek.
TU-Delft sponsort 100 Euro per groep waarvan 20 Euro aan materialen in de IWS te besteden.