Tom Twigt
Tom is erg behulpzaam en enorm slim. Wanneer je niet uit een vraag komt of hulp nodig hebt bij het bedenken van een oplossing is Tom er altijd voor je. Zelf is Tom een harde werker met een goed analytisch denkvermogen en een vriendelijke persoonlijkheid.

Joep van Eil
Joep is echt de doener van het project moest er iets worden geregeld dan aarzelde hij geen moment en ging het doen. Met deze instelling en zijn auto voor tripjes naar de gamma zorgde Joep er ook voor dat de grijper erg snel tot vorming kwam en dat alles er van werkte. Daarnaast is Joep communicatief erg sterk.

Maarten Siemers
Maarten houdt van zekerheid. Hij wil alles goed hebben in de eerste keer. Maarten is een perfectionist. Hierdoor leverde hij uitstekend werk bij het maken van de opdrachten. Daarnaast ook nog erg gezellig en goed in communicatie.

Jesper Kreuk
Jesper is echt een denker. Met out of the box denken was niemand in onze groep beter dan hem. Met ontwerpen voor de grijper waar niemand aan gedacht had gaf hij enorm veel goede inbreng voor het bedenken van ons uiteindelijke ontwerp.

Pip Hiemstra
Pip is ook erg praktisch ingesteld. Voor slimme oplossingen voor problemen aan je grijper moet je bij pip zijn. Ook heeft pip een enorm goede motivatie en werkt hierdoor hard door. Als persoon die het beste kan solderen in de groep een onmisbare factor in ons project.

Toon Verkerk
Toon is het schatje van de groep. Hij zit echt tussen denker en doener in. Met hier en daar goede oplossingen en ideeën. Maar Toon was vooral de sfeermaker in de groep. Zorgde voor goede communicatie tussen iedereen en zorgde er ook voor dat er regelmatig gelachen kon worden en de moraal altijd ontzettend hoog was in de groep.

Levien Melse
RIP