Ontwerpwedstrijd "Pakkethondje" woensdag 17 juni 2020

 

Opdracht

Reglement

Nieuws

Sponsors

 

 

SMC is wereldmarktleider in pneumatiek en loopt voorop met duurzame toepassingen in industriële automatisering. Wij zijn enthousiast sponsor van deze wedstrijd en zien graag nieuwe creatieve ideeën van de deelnemende teams. Ben je met je team geïnteresseerd in sponsoring door SMC, stuur dan een e-mail aan accountmanager onderwijs Bert Bak via b.bak@smc.nl.

Huisman, leverancier van ‘step changing’ oplossingen voor olie-, gas- en duurzame energie, recreatie en civiele werken, stelt een prijs ter beschikking voor het team, waarvan de principes in deze sectoren kunnen worden toegepast.

Studenten modelleren het 3D-ontwerp in SOLIDWORKS Premium en analyseren de spanningen in kritieke onderdelen met SOLIDWORKS Simulation. Ook dit jaar jureert Design Solutions als officiële reseller van deze toepassingen de ontwerpen en zal het één team belonen met een speciale prijs.

Het Science Centre Delft geeft zijn bezoekers de kans kennis te maken met de uitvindingen van de TU Delft. Het ontwerp dat de Science Centre Award wint op de ontwerpwedstrijd zal hier ook tentoongesteld worden.

Tijdens de ontwerpwedstrijd worden er 20 gratis entreekaartjes weggegeven. Studenten hebben vrij toegang tot het Science Centre.

 

TU-Delft sponsort 100 Euro per groep waarvan 20 Euro aan materialen in de IWS te besteden.