Project X: 'The Griphook'

Groep 29

Hier had het hoofd van Haye moeten staan. De Matlab monkey van de groep. Een harde werker die altijd bereid is de extra mijl te lopen.
Haye Kamstra
Hier had het hoofd van Lucas moeten staan. De rust zelve. Op momenten van stress wist hij de anderen altijd tot rust te manen en helder na te blijven denken.
Lucas Lhoest
Hier had het hoofd van Sander moeten staan. Betrouwbare kracht van de groep. Iemand die altijd aanwzig is en zijn best doet voor de groep.
Sander Bierens
Hier had het hoofd van Isabel moeten staan. De vrolijke vrouw. Altijd een glimlach en betrokken bij het groepswerk.
Isabelle van der Kaaij
Hier had het hoofd van Sam moeten staan. De veteraan, met zijn ervaringen van LR
Sam Roelands
Hier had het hoofd van Safien moeten staan. De electromotor van de groep. Op de achtergrond weet hij een enorme hoeveelheid werk te verichten. Tevens is het goed voor het millieu in de groep.
Safien Tatar
Hier had het hoofd van Dennis moeten staan. De harde werker. Als een echte Zeeuw werkt hij zich eenvoudig door alle problemen heen, hij worstelt en komt boven.
Dennis van de Ketterij
Hier had het hoofd van Dennis moeten staan. Onze mentor, onze inspirate, ons voorbeeld, de Gandalf van de groep. Hij hield ons bij ekaar zoals alleen hij dat kan.
Cees van der Geer


Natuurlijk kan de lijst hierboven veel langer gemaakt worden. Wij hadden onze Griphook nooit kunnen maken zonder de steun van onze ouders, broertjes, zusjes en andere bekenden. Zij hebben ons gesteund in moeilijke tijden, met rust gelaten in drukke tijden en bemoedigd in treurige tijden.

Daarnaast willen wij de TU Delft bedankten. Zij hebben voor geschikte faciliteiten, achtergrondinformatie en begeleiding gezorgd.

Hartelijk bedankt!